1 de 10
coronavirus

Més de 800 famílies de Sant Cugat han rebut targetes moneder per a la compra d'aliments mentre les escoles estiguin tancades

La targeta s'anirà carregant setmanalment de forma automàtica mentre duri el confinament

827 famílies de 1.146 alumnes de Sant Cugat han rebut les targetes moneder | Ajuntament de Sant Cugat
per NacióDigital, 1 d'abril de 2020 a les 18:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

En total, 827 famílies de 1.146 alumnes de Sant Cugat han rebut les targetes moneder carregades d'un import diari per a la compra d'aliments per cada dia de tancament de les escoles. La targeta s'anirà carregant setmanalment de forma automàtica mentre duri el confinament per l'estat d'alarma pel coronavirus.

Les famílies beneficiàries són aquelles que tenen atorgada beca de menjador per aquest curs 2019-2020, en centres d’educació infantil, primària i secundària; les que tenen beca de menjador per a les escoles bressol municipals, així com també aquelles que tenen fills o filles escolaritzats en centres d’educació especial fora de la ciutat.


D'aquesta forma, l'Ajuntament, amb el suport de la Generalitat i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, s'assegura que els àpats arriben a l’alumnat que els feia als centres educatius mentre aquests estiguin confinats. Les targetes han estat repartides directament en els domicilis familiars mitjançant un servei de missatgeria i també amb la col·laboració de voluntariat del municipi. 

 
Participació