Sant Cugat Comerç col·labora amb la iniciativa solidària «Conelcomercio.com» per donar suport al petit comerç

L'associació santcugatenca titlla de "brutal" l'impacte de la crisi sanitària provocada pel coronavirus

Sant Cugat Comerç uneix forces amb la iniciativa solidària
Sant Cugat Comerç uneix forces amb la iniciativa solidària | Conelcomercio.com
Redacció
01 d'abril del 2020
Actualitzat a les 17:58h
Sant Cugat Comerç uneix forces amb la iniciativa solidària "Conelcomercio.com" per donar suport al petit comerç de la ciutat. Davant la situació de crisis provocada per l'alerta sanitària a causa del coronavirus, un grup de professionals del món del retail ha volgut unir els seus coneixements i posar-los al servei del comerç de proximitat.

L'associació santcugatenca afirma que l'impacte del coronavirus està sent "brutal" i per aquesta raó, Sant Cugat Comerç ha decidit donar suport a una recopilació d'informació, recursos i exemples de bones pràctiques. 

El gerent de l'entitat, Jesús Carballo, afirma que "serà una bona ajuda a tots els comerciants i restauradors de la ciutat pel contingut existent, però sobretot perquè la iniciativa anirà creixent amb aportacions de col·laboradors". Carballo explica que la majoria dels sectors del petit comerç tenen la persiana baixada i que un mes de venda zero en una botiga de barri suposa el total d'un sou anual. 

Comenta que moltes d'aquestes botigues estan regentades per autònoms, sense estructura i sense suports empresarials; i que, per a ells, la botiga és l'única manera de guanyar-se la vida. No obstant, Carballo confessa que en els darrers dies estan comprovant "la força de l'acció solidària" i per això, diuen, han unit esforços per donar suport al petit comerç, per dir-li que "no està sol", per compartir coneixements i recursos i ajudar-los a gestionar la seva botiga de cara al futur.

Conelcomercio.com

Conelcomercio.com és la recopilació d'informació, recursos i exemples de bones pràctiques elaborada per més de 20 professionals del món del retail per ajudar a mantenir la botiga viva durant aquests dies d'emergència pandèmica.