L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat portarà els «concerts a casa» durant el confinament

El primer concert serà "Peter Pan", divendres 3 d'abril a les 20.15 h

El primer concert que s'emetrà aquest divendres és
El primer concert que s'emetrà aquest divendres és | Orquestra Simfònica de Sant Cugat
Sergi Baixas
01 d'abril del 2020
Actualitzat el 02 d'abril a les 10:28h
L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, que ha aturat tota la seva activitat cara al públic a causa de la crisi del coronavirus, portarà els "Concerts a casa" durant el període de confinament. Una iniciativa que té com a objectiu fer gaudir als santcugatencs cada divendres d'un concert gratuït.

El director titular de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, explica que la greu situació de l'estat d'emergència ha suposat un "daltabaix" per l'entitat que ja ha hagut de cancel·lar set concerts. Ferré explica que amb l'objectiu de "mantenir el contacte" entre els músics i el públic, i mostrar que l'Orquestra continua treballant per la temporada vinent, es va decidir tirar endavant amb aquesta proposta.

La idea és oferir cada divendres una gravació d'un concert sencer de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat que penjaran a la seva pàgina web. El proper 3 d'abril a les 20.15 h es donarà el tret de sortida a la nova oferta de concerts de l'entitat santcugatenca amb el conte musical de Peter Pan, un concert familiar "visualment molt original".

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha aplaudit la proposta afirmant que la "il·lusió i imaginació" del clàssic popular són "claus" per aquests dies.