L'Ajuntament de Sant Cugat tira pel dret i compra 1.000 mascaretes pel personal de serveis essencials

El consistori ha fet una nova comanada de material sanitari per dotar el municipi d'un estoc propi i no haver de "dependre" d'altres administracions

Recepció d'una de les donacions de material sanitari
Recepció d'una de les donacions de material sanitari | Ajuntament de Sant Cugat
Sergi Baixas
31 de març del 2020
Actualitzat a les 18:57h
L'Ajuntament de Sant Cugat ha comprat 1.000 mascaretes per professionals dels serveis essencials que ja ha començat a repartir principalment entre treballadors de residències, voluntaris i personal municipal que treballa de cara al públic. Avui mateix, l’Ajuntament ja ha repartit 500 mascaretes entre professionals de residències de gent gran, personal de serveis socials, voluntaris, centres de persones amb discapacitat, un centre de menors i voluntariat de Càritas.

Tot i que des del consistori santcugatenc es continua reclamant a la Diputació de Barcelona i a la Generalitat l'arribada d'equips de protecció, s'ha fet una nova comanada de material sanitari a proveïdors i importadors per dotar el municipi d'un estoc propi i no haver de "dependre" d'altres administracions.
 

Les 1.000 mascaretes que ha comprat l'Ajuntament de Sant Cugat Foto: Ajuntament de Sant Cugat


A part d'aquesta adquisició, cal afegir la important quantitat de material de protecció recollit per part de nombroses donacions d'empreses, entitats i particulars. Fins al moment, a banda de les 1.000 mascaretes comprades per l'Ajuntament, també s'ha aconseguit reunir 4.300 guants de làtex, 800 mascaretes, 50 bates, 6.000 protectors de peus, 156 ampolles de líquid higienitzant, 63 ulleres de protecció, 11 cascs amb pantalla facial i 1 equip de respiració, entre altres unitats.  

Les empreses i entitats que han participat, de moment, són: Boehringer Ingelheim, IM Clinic-Ivan Mañero, Centre Dental Francesc Macià, Clínica Dental Dra. A. Rubert, Centre Dental Sant Cugat- Drs. Sánchez, J. Juan Group, Silcar Componentes Profesionales, Junfeng Zhao, Diables de Sant Cugat, Franciscanes Sant Cugat, Clayton Sistemes de Vapor, Òptica Mirasol i Robin Hat.