coronavirus

L'Ajuntament de Sant Cugat ofereix un servei d'assessorament empresarial sobre el coronavirus

Està dirigit a autònoms, comerços i microempreses per tal de fer front a la gestió econòmica del coronavirus

per NacióDigital, Sant Cugat | 30 de març de 2020 a les 18:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Amb l'objectiu de donar suport als comerços, persones autònomes i microempreses, l'Ajuntament ha posat en marxa un nou servei d'informació sobre les mesures econòmiques i socials aprovades per fer front a l'excepcional situació provocada pel coronavirus COVID-19. S'assessorarà sobre qüestions com l'ajornament de tributs, els ajuts per a autònoms de la Generalitat de Catalunya, la prestació extraordinària per cessament d'activitat o els Expedients de Regulació Temporals d'Ocupació (ERTO).


Per fer-ho, es tindran en compte totes les mesures impulsades tant a nivell local com autonòmic i estatal. Les empreses interessades s'hauran d'adreçar a l'OAE com ho fan habitualment, a través del formulari web o correu electrònic oae@santcugat.cat, i l'equip tècnic els atendrà al més aviat possible.

Tramitació d'ERTO a microempreses


En aquests moments hi ha empreses que han hagut de plantejar un ERTO per fer front a la forta baixada o fins i tot aturada de la seva activitat econòmica. Amb l'objectiu de recuperar aquesta activitat un cop superada la situació actual i garantir els llocs de treball de les persones contractades, l'OAE facilitarà tant l'assessorament com la tramitació d'aquests tipus d'expedients. Aquest servei s'oferirà a persones autònomes i microempreses -és a dir, aquelles que tenen menys de deu treballadors- que tinguin la seva seu a Sant Cugat.


 

 

Participació