La UPC cedeix tres pàrquings amb 150 places pel personal sanitari de MútuaTerrassa

La cessió serà efectiva fins que la cancel·lació de l'estat d'alarma i la conseqüent tornada a les aules de la universitat

Un dels pàrquings cedits per la UPC durant l'estat d'alarma.
Un dels pàrquings cedits per la UPC durant l'estat d'alarma. | GSV
LaTorre
30 de març del 2020
La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha decidit posar a disposició del personal sanitari de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa els tres aparcaments de què disposa al seu campus de Terrassa. Aquests es situen a escassos metres del centre sanitari, i compten amb una capacitat aproximada d'uns 150 vehicles.

En concret, els accessos als tres pàrquings se situen al número 10 de la rambla de Sant Nebridi, al 33 del carrer de la Igualtat i al 7 del carrer Miquel Vives, i habitualment serveixen per als estudiants de l'Escola Superior d'Enginyeries (ESEIAAT), així com per al professorat i grups d'investigadors dels edificis adjacents.

Amb aquesta cessió, tal com expliquen des de la UPC, es pretén facilitar al personal sanitari de l'hospital el desplaçament en vehicle privat per comoditat i seguretat, tot evitant així el transport públic i per tant, rebaixant el risc de contagi.

La cessió d'ús serà fins a la finalització de l'estat d'alarma a causa del Covid-19 i fins que es recuperi l'activitat acadèmica presencial habitual a les escoles i facultats de la UPC a tot el territori. Per accedir-hi, el personal sanitari del centre tan sols s'ha d'identificar com a tal a l'entrada. Per tal de facilitar el funcionament del sistema, la UPC ha demanat a MútuaTerrassa un llistat de noms, cognoms i matrícules.