coronavirus

Sant Cugat demana al govern espanyol que aprovi la suspensió del pagament de lloguers

Alerta que s'hauria d'haver fet abans que acabés el mes de març per "donar aire" a les famílies, empreses i autònoms

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 30 de març de 2020 a les 11:15 |
Mireia Ingla, Pere Soler i Núria Gibert en roda de premsa del coronavirus. | Anna Mira
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip de govern de Sant Cugat del Vallès demana que el Consell de Ministres acordi suspendre temporalment, i mentre duri l'estat d'alarma, el pagament de lloguers d'habitatges, oficines i locals comercials, a qui ha vist reduït els seus ingressos arran de la crisi del coronavirus.

[noticia1698[/noticia]

L'executiu local considera que aquesta mesura s'hauria d'haver pres la setmana passada davant l'arribada del final del mes i per tant el moment d'abonar els lloguers. "Ha de permetre donar aire a les famílies, empreses, autònoms i comerços que han vist com els seus ingressos i facturació s'han vist reduïts dràsticament d'un dia per l'altre", apunten els responsables municipals.

Proposen que propietaris i arrendataris es posin d'acord a nivell particular per ajornar els pagament de les quotes mentre s'allargui l'estat d'alarma i renegociar-los en funció dels ingressos familiars i la facturació que les empreses, els comerços i els autònoms preveuen tenir de cara els propers mesos. 
 
 

 

Participació