«Negociacions avançades» perquè hotels de Sant Cugat acullin pacients de coronavirus i personal mèdic

L'Ajuntament està centrant esforços per aconseguir més llits per a l'Hospital General

L'Hospital Universitari General de Catalunya
L'Hospital Universitari General de Catalunya | Hospital Universitari General de Catalunya
Redacció
27 de març del 2020
Actualitzat a les 19:06h
L'Ajuntament de Sant Cugat, juntament amb CatSalut, l'Hospital General de Catalunya i hotels del municipi vallesà estarien tancant un acord per traslladar-hi pacients contagiats de coronavirus que estiguin a punt de rebre l'alta i membres del personal sanitari perquè puguin anar-hi a descansar sense haver de tornar a les seves residències particulars.

Segons ha pogut avançar Cugat Mèdia aquesta tarda en una entrevista amb l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, les negociacions "estan molt avançades". Ingla ha afirmat que "la ciutat està responent bé a les necessitats" causades per la crisi sanitària i econòmica del Covid-19.

Ara per ara, l'alcaldessa ha explicat que l'Ajuntament està centrant esforços per aconseguir més llits per a l'Hospital General que en els darrers dies ha acollit pacients derivats del brot de coronavirus de la Conca d'Òdena per alleugerir el pes de l'Hospital d'Igualada. Així, Ingla ha aprofitat per fer una crida a tots els hotels i establiments que puguin cedir els seus llits per donar un cop de ma en la situació "crítica" actual en la lluita contra la pandèmia que està sacsejant el país.

Més informació en els pròxims minuts