L'Hospital Asepeyo Sant Cugat també atén pacients contagiats de coronavirus

El centre del municipi vallesà ha posat a disposició les seves dues unitats d'hospitalització, un total de 94 llits

L'Hospital Asepeyo Sant Cugat també atén a pacients contagiats de coronavirus
L'Hospital Asepeyo Sant Cugat també atén a pacients contagiats de coronavirus | GSV
Redacció
27 de març del 2020
Actualitzat a la 13:16h
L'hospital d'Asepeyo de Sant Cugat, especialitzat en cirurgia ortopèdica i traumatologia, ha començat a tractar pacients afectats de coronavirus derivats d'altres hospitals públics "saturats". Juntament, amb l'hospital de la mateixa companyia ubicat a Madrid, han començat a adaptar part de les instal·lacions per tal que els equips professionals sanitaris de la Mútua puguin atendre totes les persones que vagin rebent.

En un comunicat, Asepeyo explica que, fins a dia d'avui, s'han atès un total de cinc persones a l'hospital santcugatenc; d'una franja d'edat compresa entre els 45 i 70 anys i que es troben atesos a l'UCI. Tanmateix, afirmen que el centre d'Asepeyo del municipi vallesà ha posat a disposició les seves dues unitats d'hospitalització -94 llits-, per "convertir-les" en unitats de pacients contagiats pel Covid-19.

Per altra banda, Asepeyo assegura que les noves tecnologies s'han convertit "en un dels nostres millor aliats". Per aquest motiu, a causa de la falta d'equips de protecció individual pel personal mèdic anuncien que els centres d'impressió 3D de la companyia han començat a produir viseres de protecció i mascaretes; mentre, diuen, continuen investigant la producció de nous elements que garanteixin la salut de tot el personal sanitari.