Esade Creapolis ha promogut la innovació de més de 2.000 empreses durant els seus primers deu anys

Esade Creapolis celebra l'aniversari sota l'acte "Una dècada d'innovació amb impacte social"

Esade Creapolis celebra el seu 10è aniversari
Esade Creapolis celebra el seu 10è aniversari | Cedida
10 de desembre del 2019
Actualitzat el 11 de desembre a les 10:56h
Esade Creapolis ha celebrat aquesta tarda un acte en celebració del desè aniversari des de la seva inauguració. Un esdeveniment sota el lema "una dècada d'innovació amb impacte social" amb l'objectiu de commemorar l'efemèride i fer balanç del seu passat, present i futur. En els seus deu primers anys de trajectòria, Esade Creapolis ha impulsat i promogut la innovació de més de 2.000 empreses en diferents sectors i projecció internacional.

Des de la seva fundació l'any 2009, Esade Creapolis es presenta com a "pioner en el disseny i aplicació de moltes de les tendències d'innovació més utilitzades avui en dia (innovació oberta, corporate venturing, coworking, acceleració d'startups...) creant un ecosistema de 20.000 metres quadrats on conviuen grans corporacions, pimes, startups, etc.
 

L'alcaldessa reivindica les necessitats socials de Sant Cugat

Ingla ha celebrat l'aniversari d'un centre que pretén "impulsar idees i projectes innovadors tant en l'àmbit social com empresarial". L'alcaldessa, però, ha prosseguit senyalant que "Sant Cugat està orgullosa que Esade Creapolis ens hagi escollit per desenvolupar la seva tasca; però tampoc pot oblidar la resta de necessitats socials que afecten la ciutat". Al final de la intervenció, Ingla ha volgut recalcar "el compromís de Sant Cugat amb Esade Creapolis" i ha conclòs reivindicant que "quan l'interès públic i privat van de la mà, tots sortim guanyant".

L'acte, conduït pel periodista Pol Marsà, ha comptat amb la presència del director d'Esade Creapolis, Oriol Acoba; el director general d'Esade, Koldo Echebarria; el conseller delegat d'ACCIÓ, Joan Romero; i l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla.