coronavirus

Aquest dijous Ingla respon en directe a les preguntes dels santcugatencs sobre el coronavirus

Les preguntes hauran de ser enviades al email alcaldia@santcugat.cat

per Sergi Baixas, Sant Cugat | 26 de març de 2020 a les 09:00 |
Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat | Ajuntament de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, respondrà en directe a través d'Instagram aquest dijous 26 de març a les 12 del migidia, les preguntes dels santcugatencs i santcugatenques sobre la situació del coronavirus en clau local.  Les preguntes hauran de ser enviades al email alcaldia@santcugat.cat.

Els primers fruits


Divendres 20 de març, l'alcaldessa de Sant Cugat va fer una crida a la solidaritat per recollir material sanitari. Ingla demanava a persones, entitats, empreses i clíniques que es posessin en contacte amb l'Ajuntament per tal de poder redistribuir aquest material entre casals de gent gra, col·lectius vulnerables, persones cuidadores, voluntàries, etc. I la crida ha donat els seus primers fruits.


L'empresa ADN systems ha fet entrega de 1.200 guants de nitril i 900 guanys de làtex. A més, també s'han lliurat 50 mascaretes quirúrgiques d'una particular. Agents de Protecció Civil han estat els encarregats d'anar a buscar el material i lliurar-lo a l'alcaldessa al consistori.

Ingla avisa als santcugatencs que "no podem relaxar-nos perquè vindran dies amb més demanda". "És important", recalca. Malgrat tot, l'alcaldessa també ha volgut agrair totes les mostres de solidaritat que han rebut els darrers dies rebent equips sanitaris de protecció individual. Recalca però, que "malauradament no és suficient" i demana que es posin en contacte amb el consistori a través del 010. "La solidaritat compta, ara més que mai", sentencia.
 

Participació