Els pressupostos participatius de Sant Cugat no s'aturen i continuaran endavant en format digital

Els santcugatencs podran decidir el futur de 2.550.000 euros

Els santcugatencs podran decidir el futur de 2,5 milions d'euros a través dels pressupostos participatius
Els santcugatencs podran decidir el futur de 2,5 milions d'euros a través dels pressupostos participatius | Ajuntament de Sant Cugat
Sergi Baixas
24 de març del 2020
Fa unes setmanes, l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Cugat va presentar la nova edició dels pressupostos participatius. Un projecte que permetrà als santcugatencs decidir el futur de 2.550.000 euros a partir de la diagnosi de les necessitats, mancances i direccions proposades de cada barri del municipi.

No obstant, donada la "situació excepcional" a causa del coronavirus, el consistori ha decidit transformar els tallers presencials en debats digitals. Així doncs, el debat sobre les prioritats de futur dels barris es farà a través de la plataforma decidim.santcugat.cat des d'avui i fins al 6 d'abril. Amb aquest nou format digital es permetrà continuar amb la diagnosi i les necessitats detectades a cada barri, donar suport a les prioritats i fer comentaris i esmenes.

Les prioritats de futur que s'acordin a cada barri serviran per elaborar un Programa de Barri. Aquest document orientarà les propostes que es presentin als Pressupostos Participatius, però també la feina dels consells de barri i el Pla d’Actuació Municipal que està elaborant el Govern.

Segons ha explicat el regidor de Participació i Barris, Marco Simarro, "l'objectiu és que no es perdi la feina de diagnosi i detecció de necessitats dels barris que hem fet les últimes setmanes, i per això, proposem seguir treballant de manera digital”.