coronavirus

Primers fruits de la crida de l'alcaldessa de Sant Cugat Mireia Ingla per recollir material sanitari

L'alcaldessa de Sant Cugat demana a persones, entitats, empreses i clíniques que disposin de material sanitari que es posin en contacte amb l'Ajuntament per tal de cedir-lo

per Sergi Baixas, Sant Cugat | 23 de març de 2020 a les 16:10 |
Mireia Ingla recull el material sanitari cedit | Ajuntament de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Divendres 20 de març, l'alcaldessa de Sant Cugat va fer una crida a la solidaritat per recollir material sanitari. Ingla demanava a persones, entitats, empreses i clíniques que es posessin en contacte amb l'Ajuntament per tal de poder redistribuir aquest material entre casals de gent gra, col·lectius vulnerables, persones cuidadores, voluntàries, etc. I la crida ha donat els seus primers fruits.


L'empresa ADN systems ha fet entrega de 1.200 guants de nitril i 900 guanys de làtex. A més, també s'han lliurat 50 mascaretes quirúrgiques d'una particular. Agents de Protecció Civil han estat els encarregats d'anar a buscar el material i lliurar-lo a l'alcaldessa al consistori.

Ingla avisa als santcugatencs que "no podem relaxar-nos perquè vindran dies amb més demanda". "És important", recalca. Malgrat tot, l'alcaldessa també ha volgut agrair totes les mostres de solidaritat que han rebut els darrers dies rebent equips sanitaris de protecció individual. Recalca però, que "malauradament no és suficient" i demana que es posin en contacte amb el consistori a través del 010. "La solidaritat compta, ara més que mai", sentencia.

 

Participació