Pati de Llibres inicia servei a domicili i organitza dos concursos per «estimular la imaginació» durant el confinament

La llibreria santcugatenca endega les primeres edicions del concurs literari i de dibuix

Redacció
23 de març del 2020
Actualitzat a les 15:54h
Potenciar la lectura. Aquest és l'objectiu de les llibreries santcugatenques durant aquests dies de confinament decretat per aturar la propagació del coronavirus. Per aquest motiu, la llibreria santcugatenca Pati de Llibres per tal de "contrarestar" la crisi del covid-19 ha posat en marxa un servei de comandes a través del WhatsApp -al número de telèfon 644 570 549- i que es podran recollir a l'estanc del carrer Santa Maria, núm. 19 o través de missatgeria; tot i que també es manté el servei de compra en línia i per correu electrònic. 

A més, per tal de "fomentar la lectura" i "estimular la imaginació", la llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil, ha endegat dos concursos amb el hashtag #joemquedoacasa. El primer és un concurs literari destinat a joves d'entre 1r de primària fins a alumnes de l'ESO en el qual s'ha d'escriure un microrelat  sota la temàtica: "Aventures a casa". El termini de presentació és el 30 de març -ajornable segons confinament- i el guanyador de cada categoria s'endurà un lot de llibres. 


Per altra banda, el segon concurs és per a nens i nenes fins als sis anys. Es tracta de dibuixar "el que més t'agrada fer quan estàs a casa" i es pot fer servir qualsevol material. El termini de presentació també és fins al 30 de març -ajornable segons confinament- i el guanyador de cada categoria s'endurà un lot de llibres. 


En ambdós casos s'ha d'enviar el relat per correu electrònic a pati@patidellibres.com amb l'assumpte Concurs literari #joemquedoacasa o amb el dibuix escanejat o fotografiat amb l'assumpte Concurs de dibuix #joemquedoacasa. El veredicte serà el 15 d'abril i l'entrega dels premis encara està pendent de confirmació.