La Floresta

La Floresta aconsegueix la reurbanització de la Baixada de Can Llobet

El pressupost per als treballs de reurbanització ha estat de 287.545 euros

per NacióSantCugat , 15 de desembre de 2019 a les 12:15 |
Baixada de Can Llobet | GSV
Els veïns de la Floresta feia anys que reclamaven la reurbanització del carrer de Can Llobet, més conegut com a Baixada de Can Llobet, per fer-lo més còmode i segur. Finalment, després de la insistència i pressió veïnal i els retards, el projecte d'obres d'un dels carrers més transitats de la Floresta, s'ha fet realitat. 

La Baixada de Can Llobet torna a garantir més espai i seguretat pels vianants, especialment per a les famílies que l'utilitzen com a camí escolar. Les obres han consistit en fer un nou paviment amb plataforma única amb més espais laterals per a les voreres. També s'han afegit jardineres i bancs als laterals que ajuden a trencar la simetria del carrer contribuint a que els vehicles redueixin la velocitat quan transitin per la zona.


El pressupost per als treballs de reurbanització ha estat de 287.545 euros. Aquestes obres també s'han aprofitat per renovar la xarxa d'aigua potable i l'enllumenat, soterrar la xarxa de telefonia i millorar la recollida d'aigües. També s'ha reordenat la circulació a l'encreuament d'aquest carrer amb el passeig de la Floresta i l'avinguda Verge de Montserrat.

 

Participació