Sant Cugat Creix demana donar suport a les entitats esportives de la ciutat davant un «perill real de col·lapse»

Des de l'entitat expliquen que han engegat iniciatives per ajudar que el confinament sigui el més lleu possible per als esportistes i famílies

Sant Cugat Creix és una associació que agrupa a empreses, institucions i més de 3.000 atletes i tècnics
Sant Cugat Creix és una associació que agrupa a empreses, institucions i més de 3.000 atletes i tècnics | Sant Cugat Creix
Sergi Baixas
20 de març del 2020
Actualitzat a les 18:32h
Sant Cugat Creix, una associació que agrupa a empreses, institucions i més de 3.000 atletes i tècnics, fa una crida a "donar suport" a les entitats esportives de la ciutat per la "complexa situació actual" arran del confinament decretat per evitar la propagació del Covid-19.

En un comunicat, expliquen que, després de la reunió telemàtica de junta que van mantenir ahir i que va comptar amb l'assistència dels presidents del Club Volei Sant Cugat, Club Rugby Sant Cugat, Patí Hoquei Sant Cugat i Club Junior FC; asseguren que són "conscients del moment que vivim" i declaren que han engegat iniciatives per ajudar que el confinament sigui el més lleu possible per als esportistes i famílies. Tanmateix, també mostren la seva "angoixa" sobre les possibles repercussions de la crisi sanitària i econòmica provocada pel coronavirus amb el "consegüent perill real de col·lapse" de les seves entitats i del servei que fan al municipi.

Des de Sant Cugat Creix auguren que durant el mes de maig podran reprendre algun nivell d'activitat, tot i que confessen que no tenen "cap certesa". Des de l'entitat demanen als socis un "esforç compartit" per afrontar aquest escenari "advers"; un esforç, diuen, que requereix de totes les parts: clubs, tècnics, famílies i administracions. "Estem segurs que no només guanyarem aquest virus sinó que volem creure que en sortirem reforçats com a societat", conclouen.