coronavirus

Ingla fa una crida a la solidaritat per recollir material sanitari

L'alcaldessa de Sant Cugat demana a persones, entitats, empreses i clíniques que disposin de material sanitari que es posin en contacte amb l'Ajuntament per tal de cedir-lo

per Sergi Baixas , Sant Cugat , 20 de març de 2020 a les 10:32 |
Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat. | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'alcaldessa de Sant Cugat Mireia Ingla fa una crida a totes aquelles persones, entitats, empreses i clíniques que disposin de material sanitari que es posin en contacte amb l'Ajuntament per tal de cedir-lo. L'objectiu és poder redistribuir aquest material entre casals de gent gran, col·lectius vulnerables, persones cuidadores, voluntàries, etc.

Ingla avisa als santcugatencs que "no podem relaxar-nos perquè vindran dies amb més demanda". "És important", recalca.. Malgrat tot, l'alcaldessa també ha volgut agrair totes les mostres de solidaritat que han rebut els darrers dies rebent equips sanitaris de protecció individual. Recalca però, que "malauradament no és suficient" i demana que es posin en contacte amb el consistori a través del 010. "La solidaritat compta, ara més que mai", sentencia.

 

Participació