Aquests són tots els espectacles ajornats o cancel·lats del Teatre-Auditori pel coronavirus

El Teatre-Auditori romandrà tancat fins a nou avís

Els components de la banda de Blaumut
Els components de la banda de Blaumut | ACN
19 de març del 2020
L'amenaça de contagi del coronavirus ha obligat a tancar la majoria d'equipaments, municipals i privats, durant el període de confinament. Així doncs, en compliment de les directrius del Govern de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Cugat, tota la programació i l'activitat del mes de març ha quedat ajornada o cancel·lada.

Els espectacles que han quedat ajornats són: Ana Häsler amb la Simfònica pel 14 de maig; El Kanka pel 13 de novembre; Paco Ibáñez pel 10 de gener de 2021; IT Dansa pel 17 d'abril de 2021; Jorge Blass pel 29 de maig de 2021. Els espectacles "Això ja ho he viscut" i "Nomad. Sidi Larbi Cherkaoui"estan pendents de nova data i el concert de Blaumut ha quedat cancel·lat.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes. Ara bé, les persones que no puguin assistir-hi ho hauran de comunicar abans del dimarts 5 de maig per correu electrònic a [email protected] per una devolució de l'import. Les entrades adquirides de forma presencial podran ser retornades tan bon punt quedi restablert el servei de taquilla. 

El Teatre-Auditori romandrà tancat fins a nou avís, d'acord amb el Decret d'Estat d'alarma. Afirmen que continuen treballant per tal d'atendre el públic amb la màxima professionalitat tan aviat com es normalitizi la situació.