L'autobús urbà deixarà de passar per la plaça de Lluís Millet «per millorar» la seguretat dels vianants

La parada actual es traslladarà uns quants metres fins a l'encreuament dels carrers Villà i Safareig

Bus Sant Cugat
Bus Sant Cugat | Adrià Costa
Sergi Baixas
19 de març del 2020
L’autobús urbà deixarà de passar per la superfície de la plaça de Lluís Millet, un dels espais més concorreguts de la ciutat amb un trànsit de més de sis milions de persones cada any. Els autobusos per tant, començaran a circular pel túnel de sota la plaça i la parada actual es traslladarà uns quants metres fins a l'encreuament dels carrers Villà i Safareig.

Segons explica l'Ajuntament, l'objectiu és millorar la seguretat dels vianants mentre es manté la connexió intermodal amb el servei de FGC. Un canvi de recorregut que es va aprovar al ple municipal.

Així doncs, a partir del 20 de març, totes les línies direcció Centre Ciutat i la L-3 -direcció Font d'en Colom- passaran pel túnel de sota la plaça i pararan al carrer Villà. Després de l'estiu, la resta de línies es traslladaran definitivament a una nova parada ubicada al carrer Safareig amb cantonada al carrer Villà. Amb aquest darrer canvi la parada de la plaça Lluís Millet quedarà definitivament eliminada i per tant cap autobús circularà per la superfície de la plaça.