Així treballen les regidories de l'Ajuntament de Sant Cugat durant els primers dies de confinament

Els partits polítics del consistori van penjar a les xarxes socials com s'organitzaven després de decretar el tancament de l'Ajuntament.

Els regidors i regidores de l'Ajuntament de Sant Cugat s'organitzen durant el període de confinament pel coronavirus
Els regidors i regidores de l'Ajuntament de Sant Cugat s'organitzen durant el període de confinament pel coronavirus | Alba Gordó
Redacció
18 de març del 2020
Actualitzat a les 12:17h
Sant Cugat està confinada i les regidories de l'Ajuntament es preparen per treballar des de casa per ajudar a evitar la propagació del coronavirus. Mentre el consistori romangui tancat, les trucades i videoconferències per Skype guanyaran protagonisme en el dia a dia de la política santcugatenca.

Dilluns 16 de març va ser el primer dia laborable des de la declaració de l'estat d'alarma i diversos partits polítics del plenari -ERC, PSC, JxSTC i Cs-, van pujar a les xarxes socials com s'han organitzat per continuar treballant des del confinament durant els propers dies. 

La Comissionada per l'Emergència Climàtica del govern municipal, Alba Gordó, ha penjat aquest matí una fotografia de la reunió municipal d'ERC Sant Cugat. Gordó recorda que les pròximes setmanes seran d'una "gran duresa i dificultat" i fa una crida als ciutadans a "teletreballar". Per la seva banda, la tinència d'alcaldia de Cultura Esther Madrona afirma que en la situació actual tenen l'"obligació" d'utilitzar la tecnologia i que aquests dies serviran per "replantejar moltes coses del nostre dia a dia".Amb el missatge "Seguim!", el PSC de Sant Cugat ha penjat a les xarxes socials una captura de pantalla d'una videoconferència on surten presents tots els regidors socialistes de l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Cugat acompanyats també de la vocal de l'EMD de Valldoreix Susanna Casta.