Sant Cugat Comerç «posa a disposició» tota la seva capacitat comunicativa al comerç de la ciutat

L'entitat posa en valor les accions de molts comerços de la ciutat, que tot i tenir el negoci tancat a causa de l’emergència sanitària, repensen els seus serveis

El carrer de Santa Maria buit a causa del coronavirus
El carrer de Santa Maria buit a causa del coronavirus | Sant Cugat Comerç
Sergi Baixas
17 de març del 2020
Actualitzat a la 13:16h
L'associació Sant Cugat Comerç implementa mesures per fer front a la crisi sanitària i econòmica provocada pel coronavirus. Des de l'entitat confessen que viuen amb preocupació la situació d'"indefensió i desconcert" a causa de l'epidèmia. 

Per aquest motiu, Sant Cugat Comerç reclama que s'adoptin mesures "urgents i extraordinàries" per fer front a la suspensió de l'activitat comercial. "És urgent posar en marxa mesures econòmiques que garanteixin la liquiditat a les empreses, especialment a les petites i mitjanes i als autònoms, per evitar el tancament de molts negocis", senyala el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo.

Per aquesta raó, i davant d'una situació que titllen d'"excepcional", l'associació comercial posa a la disposició de tot el comerç, restauració i oci de la ciutat, les infraestructures comunicatives de Sant Cugat Comerç. En declaracions a NacióSantCugat, Carballo assegura que l'entitat "té la responsabilitat corporativa" d'actuar davant d'aquests temps tan complicats i que, per això, posaran a l'abast de tothom "tota la seva capacitat comunicativa" al comerç de la ciutat; sempre que sigui informació d'"interès general", afegeix. "Hem d'estar a l'altura de les circumstàncies i ara no és moment de veure qui està associat o no", afirma Carballo.

L'entitat posa en valor les accions de molts comerços de la ciutat, que tot i tenir el negoci tancat a causa de l’emergència sanitària, repensen els seus serveis i ja estan realitzant entregues a domicilis, per exemple, per tal de seguir oferint servei als seus clients. 

A més, Sant Cugat Comerç obre una nova línia de comunicació i distribució amb tot el comerç no associat mitjançant WhatsApp (690 85 82 30 / 637 76 12 42). Cadascun dels comerços que enviïn una notificació a través d’aquests números, rebran al moment totes les novetats que vagin apareixent.

Sant Cugat Comerç

Una associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i dinamitza la restauració. L'entitat "és i pretén ser" el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu de la ciutat.