VÍDEOS i FOTOS Humor per lluitar contra el coronavirus: bromes i acudits per superar el confinament

Desenes d'usuaris fan servir les bromes per minimitzar i relativitzar les mesures per prevenir contagis del virus

NacióDigital
17 de març del 2020
L'humor és una de les majors armes de l'ésser humà. Des de temps immemorials, els acudits, les bromes, els estirabots i les gràcies han estat una mesura de relativització i alegria per a moltes situacions crítiques, despertant una gran creativitat entre les persones a l'hora d'afrontar moments complicats. A través de les xarxes socials, aquesta capacitat d'humor s'ha accentuat fins a nivells insòlits, amb ocurrències úniques que han acabat fent la volta al món.

Twitter és una de les xarxes de referència en aquest aspecte. Tot i ser una de les més divulgatives -amb desenes de fils científics o sobre les mesures preses en altres països pel coronavirus-, també és una de les més prolífiques en utilitzar l'humor com una de les armes més eficaces contra la histèria generada per la crisi del coronavirus arreu del planeta. Un dels moviments més significatius és el dels joves, tant els millenials com els anomenats de la generació Z, referents en utilitzar l'humor d'internet com a arma, com a context o com a explicació.
 
 
 
 
 
 
 

Imatges, vídeos, acudits, expressions, frases fetes i monòlegs consagren tota una bateria de bromes per intentar relativitzar una preocupació generalitzada pel virus. Hem fet una tria de les millors, després de dies de creativitat per part dels usuaris.