Tanquen totes les discoteques de Sant Cugat pel coronavirus

La tinència d'alcaldia de Seguretat Pere Soler ha apel·lat aquest matí a la "responsabilitat" de les entitats

13 de març del 2020
Actualitzat a les 19:11h
Teatre Sant Cugat
Teatre Sant Cugat | GSV
L'anunci de l'aplicació de l'estat d'alarma a l'estat espanyol ha fet canviar de parer algunes de les discoteques i locals d'oci nocturs de Sant Cugat que finalment han decidit abaixar la persiana. Així doncs aquest cap de setmana la ciutat no hi haurà cap local d'oci nocturn obert, seguint amb les indicacions de les autoritats. 

Aquest divendres al matí algunes sales d'oci han fet pública la seva voluntat de seguir amb l'activitat però adoptant les mesures del Departament de Salut de la Generalitat per aturar l'expansió del coronavirus ha provocat que centenars d'entitats i establiments d'arreu del país cancel·lin, suspenguin o anul·lin les activitats programades pels darrers dies.

I aquestes mesures, situen als establiments d'oci nocturn de Sant Cugat en el punt de mira. La tinència d'alcaldia de Seguretat Pere Soler ha apel·lat aquest matí a la "responsabilitat" de les entitats en una roda de premsa a l'Ajuntament. "Com a govern no podem prohibir, però sí evitar la concentració de persones", ha afirmat.

Soler confessa que les cases de festa i sales d'oci que mantinguin la voluntat d'obrir "ho poden fer", però recorda que han de ser garants del compliment d'aforament o en cas contrari, estaran subjectes a ser sancionats. Ha afirmat que agents de la policia local, agents cívics i mossos revisaran arreu de la ciutat el compliment d'aquestes restriccions; en cas contrari, els agents de seguretat aixecaran actes.