L'oci nocturn de Sant Cugat, en el punt de mira pel coronavirus

La tinència d'alcaldia de Seguretat Pere Soler ha apel·lat aquest matí a la "responsabilitat" de les entitats

13 de març del 2020
Actualitzat a les 19:26h
Teatre Sant Cugat
Teatre Sant Cugat | GSV
Les mesures adoptades pel Departament de Salut de la Generalitat per aturar l'expansió del coronavirus ha provocat que centenars d'entitats i establiments d'arreu del país cancel·lin, suspenguin o anul·lin les activitats programades pels darrers dies.

I aquestes mesures, situen als establiments d'oci nocturn de Sant Cugat en el punt de mira. La tinència d'alcaldia de Seguretat Pere Soler ha apel·lat aquest matí a la "responsabilitat" de les entitats en una roda de premsa a l'Ajuntament. "Com a govern no podem prohibir, però sí evitar la concentració de persones", ha afirmat.

Soler confessa que les cases de festa i sales d'oci que mantinguin la voluntat d'obrir "ho poden fer", però recorda que han de ser garants del compliment d'aforament o en cas contrari, estaran subjectes a ser sancionats. Ha afirmat que agents de la policia local, agents cívics i mossos revisaran arreu de la ciutat el compliment d'aquestes restriccions; en cas contrari, els agents de seguretat aixecaran actes.

L'oci nocturn santcugatenc, en el punt de mira

Lemon Sant Cugat, Moon Sant Cugat i Sant Cugat 52 sí que han decidit suspendre la seva activitat des d'avui mateix fins a "nou avís". Per la seva banda, Cafè Belgrado, tot i cancel·lar els concerts previstos, continuarà obert seguint les restriccions anunciades pel govern i complint les indicacions de no superar un terç del límit de l'aforament del recinte.

No obstant, hi ha dues discoteques de Sant Cugat que, a hores d'ara, continuaran amb la seva activitat habitual també complint amb les restriccions d'aforament implementades per la Generalitat.

Bocca ha emès un comunicat a través de les xarxes socials en el qual anuncia que cancel·laran temporalment els propers esdeveniments programats, tot i que mantindran les seves "sessions habituals".

Per la seva banda, el Grup Sweet Box, propietària de la marca Teatre Sant Cugat, ha anunciat a través d'Instagram que a causa de les mesures adoptades per les administracions públiques, "es veuen obligats" a reduir l'aforament del local. Tot i això, informen que l'establiment continuarà "obert al públic" aplicant les mesures necessàries. Avisen que l'accés d'aquest divendres quedarà limitat a totes aquelles persones que tinguin una reserva prèvia al VIP.