Dues empreses santcugatenques s'enfilen a la nova junta directiva de joves empresaris

L'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) agrupa a tots aquells joves amb empresa pròpia i menors de 41 anys per compartir inquietuds i experiències

A l'esquerra, el nou president de l'AIJEC Ruben Sans, CEO i fundador d'Elstir,
A l'esquerra, el nou president de l'AIJEC Ruben Sans, CEO i fundador d'Elstir, | AIJEC
Sergi Baixas
12 de març del 2020
La nova junta directiva de l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) comptarà amb la presència de dues empreses santcugatenques. L'empresària Estefania González d'EQT Consulting i Lluís Feliu d'EDEON Marketing ocuparan els càrrecs de vicepresidenta i vocal respectivament.

L'Assemblea General de l'entitat ha aprovat aquest dimecres l'elecció de la candidatura encapçalada per Ruben Sans, CEO i fundador d'Elstir, qui es convertirà en el nou president de l'AIJEC fins al 2022. 

Segons un comunicat, Sans i el seu equip es marquen com a objectius per als propers dos anys fer créixer l'entitat, oferir noves experiències perquè els empresaris socis puguin continuar "enriquint-se professionalment" i representar els interessos de l'empresariat jove davant les institucions.

AIJEC, 35 anys representant el teixit empresarial jove català

L'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya agrupa, des de 1985, a tots aquells joves amb empresa pròpia i menors de 41 anys que s'uneixen sota el paraigua de l'associació per "compartir inquietuds i experiències".

L'entitat, que actualment representa a 200 joves empresaris, treballa per promoure el marc adient per fer de les seves idees projectes empresarials sostenibles i amb vocació de creixement, perquè la veu dels joves empresaris es "tingui en compte" a les institucions, per promoure els valors i de l'emprenedoria i la cultura de l'esforç i per "dignificar i destacar" la figura de l'empresari com a creador d'oportunitats.