1 de 10
Empresa

Dues empreses santcugatenques s'enfilen a la nova junta directiva de joves empresaris

L'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) agrupa a tots aquells joves amb empresa pròpia i menors de 41 anys per compartir inquietuds i experiències

A l'esquerra, el nou president de l'AIJEC Ruben Sans, CEO i fundador d'Elstir, | AIJEC
per Sergi Baixas, 12 de març de 2020 a les 19:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La nova junta directiva de l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) comptarà amb la presència de dues empreses santcugatenques. L'empresària Estefania González d'EQT Consulting i Lluís Feliu d'EDEON Marketing ocuparan els càrrecs de vicepresidenta i vocal respectivament.

L'Assemblea General de l'entitat ha aprovat aquest dimecres l'elecció de la candidatura encapçalada per Ruben Sans, CEO i fundador d'Elstir, qui es convertirà en el nou president de l'AIJEC fins al 2022. 


Segons un comunicat, Sans i el seu equip es marquen com a objectius per als propers dos anys fer créixer l'entitat, oferir noves experiències perquè els empresaris socis puguin continuar "enriquint-se professionalment" i representar els interessos de l'empresariat jove davant les institucions.

AIJEC, 35 anys representant el teixit empresarial jove català


L'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya agrupa, des de 1985, a tots aquells joves amb empresa pròpia i menors de 41 anys que s'uneixen sota el paraigua de l'associació per "compartir inquietuds i experiències".

L'entitat, que actualment representa a 200 joves empresaris, treballa per promoure el marc adient per fer de les seves idees projectes empresarials sostenibles i amb vocació de creixement, perquè la veu dels joves empresaris es "tingui en compte" a les institucions, per promoure els valors i de l'emprenedoria i la cultura de l'esforç i per "dignificar i destacar" la figura de l'empresari com a creador d'oportunitats.

 

Participació