El mercadet setmanal de dijous de l'entorn del Monestir, suspès pel coronavirus

L'ajuntament de Sant Cugat ho ha comunicat a través de les xarxes socials

El tradicional mercadet setmanal de dijous a l'entorn del Monestir de Sant Cugat s'ha suspès pel coronavirus
El tradicional mercadet setmanal de dijous a l'entorn del Monestir de Sant Cugat s'ha suspès pel coronavirus | Ajuntament de Sant Cugat
Redacció
12 de març del 2020
Actualitzat a les 16:39h
El tradicional mercadet setmanal de dijous a l'entorn del Monestir de Sant Cugat s'ha suspès seguint les recomanacions de la Generalitat per evitar el contagi de coronavirus. La suspensió es mantindrà fins a nou avís. L’Ajuntament ha decidit avui tancar la majoria d’equipaments municipals i suspèn totes les activitats que tenia organitzades per evitar, de forma preventiva, la propagació del coronavirus. El consistori manté únicament els serveis bàsics municipals: serveis socials i de salut. Malgrat tot, els mercats municipals de la ciutat, tot i ser equipaments municipals, restaran oberts per garantir l'abastiment d'alimentació a la població. El Mercadet de Valldoreix, també s'ha suspès durant dues setmanes.

Com és el cas, entre les noves mesures preses pel Departament de Salut, s'inclou la prohibició d'actes o esdeveniments que congreguin a més de 1.000 persones. En les properes hores, el govern català anunciarà més accions per aturar la infecció del Covid-19.