Torna la nova edició de la Caminada Popular Sant Cugat-Montserrat

El Club Muntanyenc assegura que la caminada "continua en peu" tot i l'amenaça del coronavirus

La 14a edició de la Caminada Popular Sant Cugat-Montserrat organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat se celebrarà el proper 22 de març
La 14a edició de la Caminada Popular Sant Cugat-Montserrat organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat se celebrarà el proper 22 de març | CMSC
11 de març del 2020
La 14a edició de la Caminada Popular Sant Cugat-Montserrat organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat se celebrarà el proper 22 de març tot i l'amenaça del coronavirus que està comportant la suspensió o ajornament de dotzenes d'activitats d'arreu del territori.

No obstant, en declaracions a NacióSantCugat, el Club Muntanyenc assegura que la caminada "continua en peu", tot i que asseguren que estaran pendents de qualsevol notificació que els arribi des de l'Ajuntament de Sant Cugat. El consistori santcugatenc està en contacte permanent amb el Departament de Salut de la Generalitat que, en els darreres hores, està prenent mesures per aturar el contagi del Covid-19.

La caminada bianual, que es reparteix de forma alterna amb la Ruta dels Tres Monestirs, té un recorregut de gairebé 40 km, és oberta a tothom i segueix senders del Vallès i del Baix Llobregat fins a arribar al Monestir de Montserrat. Les inscripcions tenen un preu variat segons si ets soci del Club Muntanyenc i federat. Els participants que desitgin utilitzar l'autocar de tornada han d'indicar-ho al moment d'inscriure's i pagar un bitllet per 10 euros.

La sortida serà a les 6 h del matí del 22 de març a la plaça d'Octavià, però caldrà recollir prèviament el full de ruta a la seu de CMSC a partir de les 5:30 h.