Obert el període d'inscripcions per al Campus Esportiu de Setmana Santa de l'OMET

Els conills esportius són els personatges protagonistes d'enguany

El Campus Esportiu de Pasqua és un campus multidisciplinar, amb un munt d'activitats i esports
El Campus Esportiu de Pasqua és un campus multidisciplinar, amb un munt d'activitats i esports | Ajuntament de Sant Cugat
Redacció
09 de març del 2020
Actualitzat a les 18:00h
L'ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) organitza una nova edició del Campus esportiu de Pasqua per a nens i nenes de P3 a 6è de primària coincidint amb el període de vacances escolars de Setmana Santa; del dilluns 6 d'abril al dijous 9 d'abril.

El Campus Esportiu de Pasqua és un campus multidisciplinar, amb un munt d'activitats i esports, tant individuals com de grup (cooperatives) per aconseguir tots els ous de Pasqua i pastanagues que porten els conills esportius, els personatges protagonistes d'enguany.

Aquesta edició es repetirà el torn de matí -de 9 a 13.30 h per 73,35 euros-; l'opció matí més dinar -de 9 a 15 h per 92,68 euros; o l'opció de tot el dia -de 9 a 17 h per 115,17 euros-. També hi haurà servei d'acollida de 8 h a 9 h del matí i de 17 h a 18 h de la tarda. Les famílies nombroses i monoparentals tenen un 20 % de descompte. Més informació i inscripcions (del 2 al 13 de març 2020), aquí.