Rull treballarà als serveis jurídics de MútuaTerrassa

L'exconseller terrassenc s'acollirà a l'aplicació de l'article 100.2 per sortir de la presó

Hospital Universitari MútuaTerrassa
Hospital Universitari MútuaTerrassa | Arxiu
Redacció
05 de març del 2020
L'exconseller terrassenc de Territori, Josep Rull, s'incorporarà als serveis jurídics de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa per treballar en l'aplicació de l'article 100.2 del reglament penitenciari. En un comunicat, MútuaTerrassa asseguren que "la incorporació de Josep Rull a l’equip humà de MútuaTerrassa es realitza amb l’objectiu de reforçar l’Assessoria legal general de l’entitat, específicament en els àmbits relacionats amb economia circular, eficiència energètica i sostenibilitat". 

Rull combinarà aquesta activitat professional amb un servei de voluntariat en una entitat aliena a MútuaTerrassa. Com a membre del Pacte Mundial de les Nacions Unides des de 2009, MútuaTerrassa assumeix el compromís de treballar en el compliment de l’agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

Fins ara l’entitat no ha disposat de cap figura interna amb coneixement del marc legal pertinent que pugui vetllar i fer seguiment dels compromisos de l’agenda, fet que s’ha resolt mitjançant l’externalització de consultoria i altres serveis vinculats. A través de la incorporació de Rull, s’internalitza aquest servei, al mateix temps que es reforça el departament legal de l’entitat i s’especialitza l’equip en sintonia amb els projectes del grup.