L'AECC de Sant Cugat es prepara per a la 33a edició del sopar solidari contra el càncer

Un esdeveniment benèfic per recaptar fons per a la recerca oncològica i ajudes econòmiques directes als pacients i a les seves famílies

L'AECC Sant Cugat organitza la 33a edició del Sopar Anual Solidari
L'AECC Sant Cugat organitza la 33a edició del Sopar Anual Solidari | AECC
Sergi Baixas
05 de març del 2020
La Masia Can Magí acollirà aquest dissabte 7 de març la 33a edició del Sopar Anual Solidari que organitza la seu local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Un esdeveniment solidari per recaptar fons per a la recerca oncològica i ajudes econòmiques directes als pacients i a les seves famílies.

Enguany, el sopar benèfic comptarà amb la presència del periodista Jofre Llombart que serà el mestre de cerimònia acompanyat de les actuacions d'Oriol Saltor i Sofia Esteban. El sopar seguirà el format de les passades edicions amb un menú degustació i el sorteig de diversos regals per als assistents.

Les entrades al Sopar Anual Solidari de l'AECC es poden adquirir aquí -també hi ha activada una fila zero per aquelles persones que vulguin fer un donatiu. L'edició de l'any passat, a aconseguir recaptar més de 30.000 euros gràcies, diuen, a la implicació tant de la ciutadania com del teixit empresarial de Sant Cugat. L'alcaldessa Mireia Ingla i la tinència d'alcaldia de Drets Socials, Igualtat i Salut Núria Gibert també assistiran al sopar solidari.

L'AECC, una entitat de 67 anys de lluita

L’AECC és una associació que treballa per donar la cara contra el càncer, acompanyar i donar suport a qui ho pateix. També per estar al costat dels familiars durant tot el procés de la malaltia, educar en salut a la societat amb campanyes de prevenció i promoció d’hàbits saludables, i millorar el futur de tots nosaltres a través de la recerca oncològica de qualitat i propera al pacient. Gràcies a esdeveniments com aquest l’entitat pot seguir treballant per guanyar-li la batalla al càncer.