Un documental sobre la vida de cinc venedores ambulants d'El Salvador, avui a Sant Cugat

És una de les activitats dels Amics de la UNESCO de Sant Cugat

El documental Charada es projecta aquest dimecres 4 de març
El documental Charada es projecta aquest dimecres 4 de març | Amics de la UNESCO
Sergi Baixas
04 de març del 2020
Actualitzat a les 10:07h
El documental Charada relata la vida de cinc venedores ambulants d'El Salvador que exposen les seves vides en un taller de teatre vivint una transformació profunda en la realitat violenta i masclista que les envolta. Aquest llargmetratge es pot veure aquest dimecres 4 de març a l'Arxiu Nacional de Catalunya, dins de la programació d'activitats dels Amics de la UNESCO de Sant Cugat. 

Ha estat premiat en diversos festivals internacionals que mostra un procés catàrtic, sincer i alliberador per part de la directora Marlén Viñayo que va cursar un màster a l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).

Entre d'altres propostes culturals, el mes de març finalitzarà amb una sortida cultural a les ruïnes d'Empúries el dijous 26. Durant la jornada es visitarà l'antiga colònia grega ubicada a l'extrem sud del golf de Roses. L'itinerari inclourà la visita al museu d'Empúries i al recinte arqueològic. El conjunt arqueològic es troba inscrit a la llista indicativa del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, a l'espera de ser-ne reconegut.