Cs, colze a colze amb les escoles concertades de Sant Cugat

El grup municipal de Cs dona suport al model de l'escola concertada esgrimint que no es poden "canviar les regles del joc a mitja partida"

Cs, colze a colze amb les escoles concertades de Sant Cugat
Cs, colze a colze amb les escoles concertades de Sant Cugat | Cs Sant Cugat
02 de març del 2020
Actualitzat a les 18:50h
El grup municipal de Cs dona suport al model de l'escola concertada esgrimint que "forma part del sistema d'educació públic" i que no es poden "canviar les regles del joc a mitja partida". Per aquest motiu, els taronges presentaran una moció de suport a la llibertat d'elecció educativa perquè es pugui debatre en el pròxim ple municipal a l'ajuntament de Sant Cugat.

Unes declaracions per part del portaveu del Cs Sant Cugat, Aldo Ciprian, motivades pel, diuen, "malestar i inquietud" que ha provocat a les famílies l'esborrany del decret d'Admissió i de la Concertada que la Generalitat va fer públic la setmana passada. Ciprian defensa que l'"educació de la xarxa pública ha de ser finançada i no pot recaure sobre la butxaca de les famílies". 

La moció pretén mostrar suport als centres d'educació tan públics com concertats i privats; mentre que alhora defensa que el consistori vetlli tant per la llibertat d'elecció de les famílies com per una "màxima qualitat a l'educació". Tanmateix, la formació proposa també que es defensi la suficiència de mitjans i recursos per a l'educació pública i concertada.