Les subcampiones vallesanes de la Copa de la Reina de Waterpolo recullen les medalles en bosses de plàstic

L'equip masculí del club, també subcampió del torneig, no va recollir les seves en senyal de protesta pels fets

Les jugadores del CN Terrassa de waterpolo amb la copa de subcampiones de la Copa de la Reina.
Les jugadores del CN Terrassa de waterpolo amb la copa de subcampiones de la Copa de la Reina. | CN Terrassa
LaTorre
02 de març del 2020
Les piscines del CN Sabadell, a Can Llong, van acollir per primera vegada les edicions masculina i femenina de la Copa de waterpolo. Les competicions han destacat per un gran paper de les dues seccions del CN Terrassa, que han arribat a les dues finals. Tot i així, un error de protocol en l'entrega de medalles va fer indignar a la directiva i tècnics del club egarenc.

En categoria masculina, el CN Terrassa va caure derrotat a la final contra el gran favorit, l'Atlètic Barceloneta, per un clar 12-6. Poc abans, les amfitriones guanyaven 9-8 als penals a les egarenques, després d'un ajustat 5-5 durant el temps reglamentari. Tot i així, un error de protocol va tacar la gran actuació de les noies de Xavi Pérez.

La polèmica va arribar un cop acabada la final femenina, i és que les medalles que acreditaven a l'equip egarenc com a subcampió, van ser entregades a les jugadores en bosses de plàstic, fora del podi i en un racó de la piscina. Posteriorment i a mode de protesta, l'equip masculí del club no va recollir les seves medalles.