Obeses, Queen, Poveda, Manel o West Side Story, a la nova temporada del Teatre-Auditori

Una temporada que portarà un total de 35 espectacles sobre l'escenari

Teatre-Auditori Sant Cugat
Teatre-Auditori Sant Cugat | Ajuntament de Sant Cugat
Sergi Baixas
06 de desembre del 2019
El Teatre-Auditori Sant Cugat ha presentat, aquest dimarts al vespre, la temporada febrer-maig 2020 en un acte copresentat pels periodistes Maria Cusó i Jofre Llombart on s'han donat a conèixer les noves propostes culturals dels propers mesos. Un esdeveniment que ha estat acompanyat per l'espectacle Seasons Circus, de la companyia Le Tendre Amour.

La temporada, que s'allargarà fins a finals del mes de maig, portarà un total de 35 espectacles dels quals deu seran obres teatrals, vuit concerts, tres propostes familiars, quatre propostes de clàssica, cinc de dansa, dues òperes, un espectacle d'humor, un de màgia i un musical.

El nou programa donarà el tret de sortida el dia 1 de febrer amb un concert d'Obeses; però Manel, Pablo Milanés o Rhapsody of Queen també es deixaran caure sobre l'escenari santcugatenc durant els propers mesos.
 

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat celebrarà el seu 30è aniversari amb 3 concerts mentre que les companyies IT Dansa o Les Ballets Jazz de Montréal també s'exhibiran al Teatre-Auditori. Algunes de les obres teatrals que es podran gaudir durant aquesta nova etapa són: La dona dels 600, Eva contra Eva o Una història real, entre moltes d'altres.

Luis Piedrahita hi posarà l'humor, Jorge Blass la màgia i el musical West Side Story oferirà una llarga temporada de funcions. Mentrestant, el Petit príncep, Tortell Poltrona i Cantajuego seran les activitats destinades per a tota la família en aquesta nova edició. 

Les entrades per als diferents espectacles es posaran a la venda a partir del dia 10 de desembre, per als abonaments, i el 17 de desembre la resta. No obstant, les entrades pels espectacles de Manel, Pablo Milanés, el Kanka i West Side Story, ja es poden comprar al lloc web del Teatre-Auditori de Sant Cugat.