Primeres xerrades sobre la preinscripció a Sant Cugat

Es fan aquest dimecres 26 de febrer a la Casa de Cultura

26 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:02h
Pocs dies abans de que arrenquin les preinscripcions, l'Ajuntament de Sant Cugat farà dues xerrades per informar a les famílies. La primera de les sessions informatives, es fa aquest dimecres 26 de febrer i serà a la Casa de Cultura on a les 18 h es parlarà d'infantil i primària i a les 19.30 h serà el torn per la xerrada sobre secundaria. El dimecres 4 de març les xerrades es faran a la Biblioteca de Volpelleres i a les 17.30 h serà el torn d'infantil i primària, mentre que a les 19 h es farà de secundària. 

Des del 26 de febrer fins el 18 de juny l'Oficina Municipal d'Escolarització -situada a la planta baixa de l'Ajuntament on es troba l'OAC- ampliarà els seus horaris per fer "una bona tasca d'acompanyament a les famílies", ha destacat Gorina. L'objectiu de l'OME és "oferir orientació i assessorament de l'oferta educativa de la ciutat", així com "procurar una distribució adequada de l'alumnat amb necessitats específiques", ha puntualitzat la responsable d'educació. 

Les famílies també disposen enguany d'una guia de centres educatius actualitzada. "L'anterior havia quedat desfasada", ha dit Gornia qui ha puntualitzat que la nova guia s'organitza per tipologia de centre i no per etapes educatives, com en edicions anteriors.