Valldoreix aconsegueix recaptar més de 750 euros per la lluita contra el càncer infantil

La 3a edició de la Xocolatada Solidària ha organitzat de 10 xocolatades a la ciutat

Valldoreix aconsegueix recaptar més de 750 euros per la lluita contra el càncer infantil
Valldoreix aconsegueix recaptar més de 750 euros per la lluita contra el càncer infantil | EMD
Redacció
25 de febrer del 2020
Les xocolatades solidàries de l'Escola Bressol i el Ferran i Clua han recaptat més de 750 euros per la lluita contra el càncer infantil. Segons informa l'EMD de Valldoreix, prop de 250 racions de xurros van ser repartides entre els infants i familiars assistents al Carnaval del centre educatiu.

L'esdeveniment ha format part d'una iniciativa que ha organitzat una desena de xocolatades a la ciutat i més d'un miler arreu d'Espanya amb l'objectiu de recaptar fons per finançar el grup d'investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. Una jornada anual que serveix per conscienciar de la necessitat de què tot infant amb càncer ha de rebre la millor atenció mèdica i psicològica possible.

Una entitat valldoreixenca, impulsora

La Asociación Anita de Valldoreix, una de les 13 entitats organitzadores de la Xocolatada Solidària, és promoguda i impulsada per la valldoreixenca Carolina Amado, mare de l’Anita i centra la seva acció per recaptar fons per a la investigació del càncer de cèl·lules germinals.

Juntament amb l’Asociación Anita, la Xocolatada Solidària està promoguda per les associacions de lluita contra diferents tipus de càncer infantil com són: La lluita d’Arnau; Or Asociación; Aniol, sempre amb un somriure; Mua solidaris; Asociación contra el Rabdomiosarcoma; Asociación pulseras Candela; l’Associació Max Aleix; AENAR, Miradas mágicas; Shurikan; Dona’m ales; COCO i Súper H.