«Tiquets de cortesia» per als comerços associats al pàrquing de Torreblanca

Aquest nou conveni s'afegeix al que ja mantenen des de fa anys Sant Cugat Comerç i l'empresa Empark en diferents aparcaments del centre de la ciutat

"Tiquets de cortesia" per als comerços associats al pàrquing de Torreblanca
"Tiquets de cortesia" per als comerços associats al pàrquing de Torreblanca | Sant Cugat Comerç
Redacció
25 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:18h
Sant Cugat Comerç ha arribat a un acord amb la concessionària del pàrquing de Torreblanca, la companyia Empark, per al qual, els establiments associats podran repartir "tiquets de cortesia" als seus clients de forma exclusiva.

Així doncs, els usuaris de l'aparcament situat al carrer de Josep Puig i Cadafalch podran comprar amb tranquil·litat als comerços adherits a l'entitat i gaudir d'un pàrquing gratuït durant un període de temps no superior a les dues hores. 

Aquest nou conveni s'afegeix al que ja mantenen des de fa anys Sant Cugat Comerç i l'empresa Empark en diferents aparcaments del centre de la ciutat. Segons el gerent de Sant Cugat Comerç Jesús Carballo, "aquest acord és una molt bona notícia per a la dinamització del comerç local, ja que els clients tindran una opció més on aparcar, i els comerços associats podran obsequiar-los amb tiquets de cortesia".