Tres detinguts per robatoris a zones comercials de Sant Cugat

En dues actuacions, els lladres havien sostret material valorat per 700 i 3.000 euros respectivament

Comissaria de Districte de Sant Cugat del Vallès
Comissaria de Districte de Sant Cugat del Vallès | Adrià Costa
Nació
07 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 17:34h

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, en dues actuacions diferents, per robatoris en zones comercials de Sant Cugat del Vallès: dues el passat 26 de febrer, per robar una motxilla a un menor d'edat en un establiment de restauració de l'Avinguda Pla del Vinyet, i una altra, l'1 de març per robar a l'interior d'un vehicle aparcat al restaurant del camí de Ca n'Ametller.

En el primer cas, els dos lladres van ser localitzats amb la motxilla que havien furtat, a l'interior de la qual hi havia un ordinador portàtil i material escolar, amb un valor total d'uns 700 euros. Els dos homes, de 22 i 29 anys, ja tenien antecedents per robatori i furt, i van ser detinguts i posats a disposició judicial.

El passat 1 de març, una dotació dels Mossos que feia patrullatge preventiu va observar una persona que fugia corrents de la zona d'aparcament del restaurant, cap a la zona boscosa, i portant una motxilla. Després de comprovar que hi havia un vehicle a l'aparcament que havia sigut saquejat, van localitzar i detenir l'autor amb el material robat, valorat en uns 3.000 euros, i l'eina amb la qual havia trencat els vidres.

Les detencions s'emmarquen en el dispositiu contra robatoris i furts que s'està duent a terme en zones i eixos comercials de Sant Cugat.