«No podem tolerar que se'ns arravati el camp de futbol de Volpelleres»

La protesta exigeix que l'Ajuntament faci marxa enrere davant la conversió de l'indret en un pàrquing durant els caps de setmana

Imatge de la protesta d'aquest diumenge als terrenys del camp de futbol
Imatge de la protesta d'aquest diumenge als terrenys del camp de futbol | TW
Nació
26 de febrer del 2024
Actualitzat a les 10:15h
Mig centenar de persones van aglutinar-se aquest diumenge per exigir el restabliment del camp de futbol de Volpelleres després que el govern (Junts-ERC) hagi apostat -des d'inicis de febrer- per habilitar un pàrquing sobre els terrenys durant els caps de setmana. Una decisió provisional que ve motivada després de no poder-se renovar, per motius pressupostaris, el conveni entre l’Ajuntament i Promusa per obrir l’aparcament de la zona comercial de Volpelleres Centre els dies festius. Obrir-lo tenia un cost de 28.000 euros anuals i servia per pal·liar els problemes d’estacionament i mobilitat a l'entorn de Sant Domènech i de la plaça del Xic.

En qualsevol cas, els participants de la protesta s'han concentrat per retreure a l'executiu que s'hagi relegat un habitual "espai esportiu i d'oci" a favor dels cotxes. El portaveu del moviment, Marc García, ha recriminat al govern que no hagi tingut en compte les necessitats del veïnat, escoltant només al comerç. "No podem tolerar que se'ns arravati el camp de futbol que s'ha utilitzat els últims anys, per a convertir-ho en un aparcament provisional que només beneficia a uns pocs". 

Per aquest motiu, García ha demanat que s'estableixi una taula de negociació amb l'Ajuntament per valorar possibles alternatives i recuperar l'ús públic del camp de futbol. "El camp de futbol de Volpelleres és molt més que un terreny de joc. És un lloc de trobada, de convivència, d'integració, de salut, d'educació i de diversió per a persones de totes les edats i condicions", ha sentenciat.