El PP exigirà explicacions al govern pel «fracàs» al Mercat Vell

L'equipament només té dues paradetes en funcionament i els populars reclamen revitalitzar l'espai

Imatge exterior del cèntric equipament
Imatge exterior del cèntric equipament | MercatVell.cat
Nació
23 de febrer del 2024
El PP és mostra molt "preocupat" per l'actual situació del Mercat Vell. Per aquest motiu, amb unes accions fallides per revitalitzar un equipament on ja tan sols hi queden dues paradetes -el supermercat de Ca n'Ametller i un forn de pa-, els populars exigiran "explicacions urgents" a l'equip de govern (Junts-ERC).

Així, en la pròxima comissió informativa de Drets, Dinamització de la Ciutat, Comerç i Seguretat esperaran que es respongui sobre quines mesures es prendran per mirar de tornar a vivificar-lo després que aquesta mateixa setmana marxés l'últim petit comerciant, Peixagogo. "Cal conèixer les circumstàncies de les concessions i les previsions que es tenen", ha apuntat el portaveu Álvaro Benejam afegint que el "model de gestió ha fracassat".

En la mateixa línia, la formació local insistirà a conèixer més detalls sobre el Pla de Dinamització dels Mercats Municipals que està elaborant l'executiu i "del qual encara en sabem molt poc". Un pla que, asseveren, ha de permetre que aquests espais puguin "competir amb les grans superfícies frenant el tancament constant de negocis locals".