20 milions d'euros per millorar la B-30 de Cerdanyola a Sant Cugat

L'objectiu és alleugerir la congestió del trànsit en sentit sud, entre l'accés a la C-58 i la sortida cap a la Universitat Autònoma de Barcelona

Imatge de la B-30
Imatge de la B-30 | GSV
Nació
22 de febrer del 2024
El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha adjudicat aquesta setmana un contracte de serveis de 811.383 euros per a la redacció del projecte de seguretat vial en la carretera B-30, entre els punts quilomètrics 6,8 i 8,2 en sentit Girona, al terme municipal de Cerdanyola (Vallès Occidental) amb connexió a Sant Cugat.

El pressupost estimat del conjunt de les obres serà de 20 milions d'euros. Així, el projecte preveu millorar la seguretat vial de l'autovia, amb una rectificació del traçat i dels accessos. L'objectiu és alleugerir la congestió del trànsit en sentit sud, entre l'accés a la C-58 i la sortida cap a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 

L'actuació s'inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l'Estat. El Ministeri afirma que ha invertit més de 188,1 milions d'euros des del juny del 2018 a la demarcació de Barcelona en el marc d'aquest programa.