Convocada una concentració per recuperar el camp de futbol de Volpelleres

Els organitzadors volen que l'Ajuntament faci marxa enrere davant la conversió de l'indret en un pàrquing durant els caps de setmana

Imatge del pàrquing del camp de futbol de Volpelleres
Imatge del pàrquing del camp de futbol de Volpelleres | TW
Nació
21 de febrer del 2024
Actualitzat a les 16:40h
Un grup de veïns de Sant Cugat s'està organitzant per convocar una concentració multitudinària amb la voluntat de demanar l'eliminació del pàrquing dels caps de setmana i recuperar l'ús del camp de futbol de Volpelleres. Segons ha pogut saber NacióSantCugat, a hores d'ara la manifestació està prevista per a les 12 h del migdia del pròxim diumenge 25 de febrer.

I és que des del propassat 2 de febrer, l'Ajuntament ha tornat a habilitar privisionalment l'indret -a tocar del Mercantic i el Volpelleres Centre- com un aparcament des de les 16.30 h dels divendres fins a les 00 h del diumenge, a banda dels dies festius. 

I és que la mesura arriba després de no poder-se renovar, per motius pressupostaris, el conveni entre l’Ajuntament i Promusa per obrir l’aparcament de la zona comercial de Volpelleres Centre els dies festius. Obrir-lo tenia un cost de 28.000 euros anuals i servia per pal·liar els problemes d’estacionament que durant els caps de setmana hi ha al barri de Sant Domènech i a l’entorn de la plaça del Xic.

La notícia la va avançar el regidor de la CUP, Marco Simarro, a través de Twitter lamentant que el nou govern hagi relegat la pràctica esportiva i el lleure pels cotxes.