Joan Franquesa, nou delegat de la Cambra a Sant Cugat

La seva funció consistirà a respondre a les necessitats en matèria de promoció econòmica del teixit empresarial

Imatge de Joan Franquesa
Imatge de Joan Franquesa | PDECAT
Nació
11 de gener del 2024
Actualitzat a la 13:06h
El santcugatenc Joan Franquesa ha estat designat com el nou delegat territorial específic de la Cambra de Comerç de Terrassa per atendre i recollir les inquietuds socioeconòmiques de l’empresariat de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal; tal com ja va avançar que faria el president de l'entitat Ramon Talamàs durant el transcurs de la seva candidatura.

Franquesa, representant de l'Associació Empresarial de Sant Cugat, tindrà el repte de gestionar les demandes del sector d'aquests tres municipis que representen el 60% de la demarcació en termes VAB (valor agregat brut). Segons fonts de la Cambra, la seva funció serà la de mantenir una actitud "proactiva" per respondre a les necessitats en matèria de promoció econòmica i propiciar de manera efectiva el desenvolupament des d'un assessorament continuat.

Una tasca que preveuen exitosa apel·lant a la trajectòria professional de Franquesa com a advocat especialitzat en Dret Urbanístic i Gestió Patrimonial que durant molts anys ha prestat serveis de consultoria legal a empreses i particulars tant d’àmbit nacional com d’expansió internacional.