«Una finestra al món», les imatges de la solidaritat amb els presos polítics

El llibre, distribuït per Rafael Dalmau Editor, ha estat finançat a través d'un micromecenatge

«Una finestra al món», les imatges de la solidaritat amb els presos polítics
«Una finestra al món», les imatges de la solidaritat amb els presos polítics | Òmnium Sant Cugat
Redacció
21 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:41h
Òmnium Sant Cugat presentarà el proper dijous 5 de març a les 19 h a l'Abacus de la plaça d'Octavià el llibre "Una finestra al món" dels tres fotògrafs bagencs Ramon Creus, Jordi Preñanosa i Miquel Vilalta. La presentació anirà a càrrec del president d''Òmnium Sant Cugat Jaume Angerri i pel coautor del llibre i fotògraf Ramon Creus.

"Una finestra el món" recull les imatges de la solidaritat amb els presos polítics davant de les presons de Lledoners, Mas d'Enric i Pla de les Basses. Una selecció de més de 5.000 fotografies de les mobilitzacions organitzades a l'exterior de les presons d'ençà l'arribada el 4 de juliol de 2018, fins al trasllat a Madrid, al judici al Tribunal Suprem, l'1 de febrer de 2019.

El llibre, distribuït per Rafael Dalmau Editor, ha estat finançat a través d'un micromecenatge. Els beneficis aniran destinats a l'Associació Catalana pels Drets Civils, promoguda pels familiars dels presos independentistes. Els assistents a l'acte, també podran contribuir en la campanya de micromecentatge.