Què fer aquest cap de setmana a Sant Cugat: 6 i 7 de gener

NacióSantCugat et presenta un recull d'algunes de les millors propostes

La Cavalcada dels Reis Mags d'Orient
La Cavalcada dels Reis Mags d'Orient | Albert Canalejo - Aj. de Sant Cugat
Redacció
05 de gener del 2024
Sant Cugat és una ciutat plena de vida que ofereix múltiples activitats per a tots els públics per passar el cap de setmana gaudint del municipi.

A continuació, NacióSantCugat fa un recull d'algunes de les millors propostes entre el 6 i 7 de gener. I tot plegat, amb l'arribada dels Reis Mags d'Orient.

Activitats nadalenques


Són dies de màgia i color. Amb l'arribada de Nadal, consulta totes les més de 200 activitats per a totes les edats que ha organitzat l'Ajuntament de la mà de les entitats de la ciutat. Pots consultar tot el programa per ordre cronològic a través d'aquest enllaç.

 

La Cavalcada

Els Reis d'Orient ja són a punt d'arribar. Aquí, pots trobar tota la informació necessària per a les pertinents cavalcades del centre de Sant Cugat, Valldoreix, Mira-sol, Volpelleres, La Floresta i Les Planes.

 

Fira de Reis

La Fira de Reis tornarà a instal·lar-se, un any més, a la Rambla del Celler -just davant de l'Ajuntament-. Una trentena de paradetes d'artesania santcugatenca repartiran joia i alegria fins al pròxim 5 de gener.

 

Visita guiada al Monestir


Descobreix la història i els secrets del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu claustre romànic.

Tots els dissabtes, a les 10 h des de l'Oficina de Turisme de Sant Cugat. L'entrada té un preu de 8 euros.