Valldoreix

La Junta de Veïns de Valldoreix debatrà recuperar les 5 Milles Femenines

També s'apostarà per la creació d'una comissió d'esport que compti amb la participació d'entitats, associacions, clubs i AFES del barri

per Sergi Baixas, 19 de febrer de 2020 a les 16:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous 20 de febrer, les 5 Milles Femenines tornaran a estar sobre la taula de l'EMD. Els grups municipals d'ERC MES, CUP-PC i PSC presentaran una moció per promocionar i visibilitzar les dones esportistes a Valldoreix i calendaritzar una altra vegada pel 2021 les 5 Milles Femenines.

La primera edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix es va organitzar l'any 2003 amb motiu del Dia Internacional de la dona treballadora. No obstant, l'any 2017 es va decidir suprimir-la i substituir-la per les Milles de Valldoreix de caràcter mixt però ja sense cap vinculació amb el feminisme tal com s'havien ideat en un primer moment.


Creació d'una comissió d'esports

Per altra banda, els mateixos grups polítics també aposten per la creació d'una comissió d'esport que compti amb la participació d'entitats, associacions, clubs i AFES -entre d'altres- del barri que treballi per a la visibilitat i el reconeixement social de dones esportistes que desenvolupi comissions periòdiques per organitzar jornades de promoció de l'esport femení.


 

 

Participació