El PP reclama el «desallotjament immediat» de l'immoble ocupat i conflictiu del centre de Sant Cugat

Els populars consideren que la situació és "insostenible" i que cal garantir la seguretat i tranquil·litat dels veïns i comerciants de la zona

Els tres regidors del PP davant l'Ajuntament de Sant Cugat
Els tres regidors del PP davant l'Ajuntament de Sant Cugat | Sergi Baixas
Sergi Baixas
23 d'agost del 2023

Davants dels "reincidents incidents" que s'han viscut durant les darreres hores a l'entorn de l'immoble ocupat i conflictiu del centre de Sant Cugat, el Partit Popular ha reclamat el "desallotjament immediat" de l'edifici. 

En aquesta línia, el secretari general i regidor de la secció local del PP, Alfredo Bergua, considera que la situació que s'està vivint al carrer Plana de l'Hospital és "insostenible i fa massa temps que dura". Una ocupació, recorda Bergua, que forma part de les dues okupacions registrades en tota la ciutat qualificades com a "delictiva i problemàtica" pels Mossos d'Esquadra.

Així doncs, el regidor popular ha traslladat la seva solidaritat amb els veïns i comerciants; tot reclamant que la Policia Local i els Mossos d'Esquadra augmentin la seva presència a les immediacions de l'habitatge per garantir la seguretat de l'entorn.

En qualsevol cas, cal recordar que la propietat, la Fundació Josep Carreras, ja fa mesos que va iniciar el procés pertinent per efectuar el desallotjament a través de la via judicial.