Les obres de l'avinguda Pere Planes provocades pel temporal Gloria costaran uns 222.000 euros

L'ajuntament de Sant Cugat comunica que les obres d’urgència projectades per arranjar l’avinguda de la Floresta avancen constantment

Les obres de l'avinguda Pere Planes provocades pel temporal Gloria costaran uns 222.000 euros
Les obres de l'avinguda Pere Planes provocades pel temporal Gloria costaran uns 222.000 euros | Ajuntament de Sant Cugat
Redacció
19 de febrer del 2020
L'avinguda Pere Planes continua impracticable a causa del despreniment parcial del mur de contenció del jardí d'una casa particular a causa del temporal Gloria. Aquest dimecres al matí han començat els treballs per construir una pantalla de formigó a la part més propera de la casa amb l'objectiu que els propietaris desallotjats puguin tornar-hi el més aviat possible.

El pressupost estimat per a l'arrenjament de l'avinguda de la Floresta és d'uns 222.000 euros segons ha anunciat l'equip de govern. Fins ara, ja s'han realitzat una sèrie d'actuacions a la zona pel reestabliment de l'àera com ara: eliminar el pes de les terres sobre el talús afectat; elaborar un estudi topogràfic per conexier els desnivells i projectar el nou mur de contenció; i realitzar tres sondejos geotècnics per conèixer les característiques del subsol.

En aquest sentit, per construir el nou mur s'adequaran dues pantalles de contenció lligades entre elles per una llosa de formigó armat que serà la base de la plataforma del carrer. L’alcaldessa, Mireia Ingla, ha seguit de primera mà les actuacions que s’estan duent a terme juntament amb el tinent d’alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Francesc Duch, i el regidor de Participació i Barris, Marco Simarro.