​Sempre a disposar!

«La coherència no és res més que ser sincer en els principis i honest en la seva defensa»

per Juli Fernàndez, 20 de juliol de 2018 a les 10:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
De les millors coses que et poden passar a la vida, si vols treballar per millorar la vida de la gent, és poder fer d'alcalde de la teva ciutat. I per això és un honor ser el candidat del que, estic segur, serà l'espai republicà guanyador a les properes municipals. I serà un gran repte i una enorme responsabilitat poder tornar a liderar, des de la majoria del govern, la ciutat.

Des de fa alguns anys, els pilars del meu compromís són 3: Sabadell, Catalunya i la meva família. A això dedico la vida i miro de fer-ho de manera sincera, honesta i coherent. Per això intento que la meva dedicació a aquests tres compromisos sigui el més equilibrada possible. Això va depenent de l’excepcionalitat de cada moment. Fer d'alcalde amb un govern republicà d’esquerres que transforma Sabadell i recuperar l’orgull després d’uns anys foscos és, sens dubte, un moment excepcional. Bé ho sap la meva família, que em va haver de donar més suport que jo a ella. I, ara?


Ara segueixo ajudant des del govern a avançar, i Catalunya viu també un moment excepcional on cal tota l'energia possible. Per això, davant de la possibilitat d’ajudar i aportar en l'àmbit metropolità del país allò que he pogut aprendre a Sabadell és una obligació. I alhora continuar ajudant a la ciutat de Sabadell des de la meva responsabilitat municipal i en tot allò que pugui des de la delegació també. Faré de tinent d’alcalde i de delegat del Govern de la Generalitat, i ho faré deixant-me la pell per les dues responsabilitats i posant-hi tota l’honestedat i rectitud que sempre he posat en totes les tasques de la meva vida. I la coherència, per descomptat.

La coherència, en política, és un valor tan demanat com buscat. Els ciutadans reclameu coherència als polítics, i no us falta raó. En els darrers anys, allò que s’anomena “classe política” ha protagonitzat espectacles d’incoherència que obliguen a tots aquells que volem servir a demostrar un plus en els nostres principis. La coherència no és res més que ser sincer en els principis i honest en la seva defensa. Amb això n’hi ha prou.

Per això, com no podia ser d’una altra manera, renuncio al sou de l'ajuntament de Sabadell i també al dret de rebre qualsevol pagament per assistència a plens o reunions. Aquesta decisió és una decisió voluntària que dona compliment al nostre codi ètic en el que no acceptem retribucions per part de més d'una administració i va més enllà d'allò legalment obligatori.

M’il·lusiona el repte. Sé que vull una Catalunya lliure i republicana per a tothom. Sé que vull seguir treballant per la ciutadania de Sabadell i sé que m'agradaria tornar a fer d'alcalde per liderar una Sabadell millor per a tothom. Sempre a disposar!

 

Participació